HAK Zrinjski

Atletičari Zrinjskog na Dječijoj višeboj ligi osvojili 11 odličja

Atletičari Zrinjskog na Dječijoj višeboj ligi osvojili sedam zlatnih, te dva srebrena i brončana odličja
Sport / Ostali sportovi | 27. 05. 2018. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu AK Sarajevo u Sarajevu u subotu 26.svibnja održano je 1. kolo Dječije višeboj lige, uz odličnu organizaciju i veliki broj mladih atletičara/ki u raznim disciplinama.

HAK Zrinjski nastupio je sa 11 atletičara/ki i ostvario izvanredne rezultate.

Natjecanje je krenulo sa disciplinama za pionire/ke gdje je Ana Dorotea Markić(2005) potpuno dominirala u svojim disciplinama i odličnim skokom u dalj (4,36) i novim osobnim rekordom okitila se prvim zlatom na ovom natjecanju da bi već u sljedećoj utrci na 200m odličnim rezultatom i osobnim rekordom (29.92) pomela konkurenciju i došla do drugog zlata.

Srebrenom medaljom na 80m prepone rezultatom (13.34) više nego odlično zaključila je ovo natjecanje i pokazala svoj ogroman talenat.

Ivan Obradović(2005) u konkurenciji pionira odličnim nastupom u sve tri dicipline takodjer se okitio sa dva zlata i srebrom. Odličnim skokom u dalj (4.91) osvojio prvo zlato. U utrci na 200m i odličnim rezultatom (27.74) daleko ispred konkrencije ušao u cilj i došao do drugog zlatnog odličja, da bi u disciplini 80m prepona osvojio srebro i sa velikim uspjehom na ovom natjecanju pokazao svoj ogroman talenat.

U diciplinama limačica brilijirala je Marija Obradović(2009) sa odličnim skokom u dalj(3.55), novim osobnim rekordom  više nego zasluženo se okitila zlatom.Na utrci 150m,novim osobnim rekordom (23.97) u dosta brzoj utrci došla do drugog zlata i dokazala da se radi o jako talentiranoj mladoj atletičarki.

Utrkom na 60m za limače prvi kroz cilj je prošao i talentirani Ivan Džidić(2010) odličnim rezultatom (10.47) i nadmoćno pobijedio svoju konkurenciju.

Dvije brončane medalje u konkurenciji limačica osvojila je odlična Karla Sesar u disciplinama skok u dalj sa odlicnim skokom (2,66) i osobnim rekordom,kao i u odličnoj utrci na 150m rezultatom (27.08) također osobnim rekordom, što je veliki uspjeh.

Odlične rezultate i osobne rekorde imali su i ostali članovi HAK Zrinjskog: Barbara Prekpalaj, Antonela Mikulić, Marija Lovrić, Dora Lovrić, Ivano Grabovac, kao i najmladji član Hak Zrinjskog Vjeko Marić (2011) koji je uspješno upisao svoj prvi službeni nastup.

Prezadovoljni sjajnim nastupom svojih atletičara,prvenstveno odličnim rezultatima za njihove uzraste i veliki broj osobnih rekorda na ovom natjecanju daje nadu u budućnost atletike u našem gradu, poručili su iz Hak Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close