Wimbledon

Argentinac Pella ostvario nesvakidašnji pothvat

Pella se prvi put u karijeri probio do četvrtfinala na Grand Slam turnirima, a u srijedu će se za plasman u svoje prvo polufinale boriti protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta.
Sport / Ostali sportovi | 09. 07. 2019. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinac Guido Pella ostvario je nesvakidašnji pothvat pobijedivši dvojicu wimbledonskih finalista, Marina Čilića i Kevina Andersona, u posljednje dvije sezone igranja u All England Clubu, da bi u ponedjeljak tom popisu dodao i trećeg, Miloša Raonića, iako je Kanađanin vodio 2-0 u setovima, ali je argentinski tenisač na kraju slavio sa 3-6, 4-6, 6-3, 7-6 (3), 8-6.

Pella se prvi put u karijeri probio do četvrtfinala na Grand Slam turnirima, a u srijedu će se za plasman u svoje prvo polufinale boriti protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta, koji je do svog prvog četvrtfinala stigao ove godine na Australian Openu, a isti rezultat po prvi put u karijeri ostvario i u Wimbledonu, javlja Hina.

Četvrtfinalni mečevi turnira tenisača na rasporedu su u srijedu, a preostala tri para čine: Novak Đoković i David Goffin, Rafael Nadal i Sam Querrey te Kei Nishikori i Roger Federer.

Kopirati
Drag cursor here to close