Plivanje

APK Zrinjski održao 5. Božićni kup

Sport / Ostali sportovi | 05. 12. 2016. u 08:39 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akademski plivački klub Zrinjski već petu godinu u Adventu za svoje plivače i plivačice organizira Božićni kup i na taj način proslavlja rođendan kluba i uspjehe postignute u tekućoj godini.

Za vikend je održan 5. Božićni kup, a rođendansku proslavu ovog puta uveličali su i plivači i plivačice prijateljskih klubova: PK Grdelin, PK Jadran, PK Mornar i POŠK-a iz Splita.

Nakon svečanog defilea, okupljenim plivačima i njihovim trenerima i roditeljima obratio se predsjednik kluba, g. Saša Marić. Poželio je dobrodošlicu svim okupljenima i zahvalio se svim članovima kluba na zalaganju, uspjesima i promidžbi Akademskog plivačkog Kluba Zrinjski.

Uručio je zahvalnicu plivaču Ivanu Zovki, koji od osnutka kluba 2008. godine, kontinuirano postižući dobre rezultate, uspješno promovira APK Zrinjski.

Na 5. božićnom kupu natjecalo se 140 plivača i plivačica. Plivali su četiri discipline, podijeljeni u pet kategorija.

Najuspješniji plivači i plivačice nagrađeni su medaljama. Plivači i plivačice APK Zrinjskog osvojili su 45 medalja, od toga 18 zlatnih, 14 srebrenih i 13 brončanih medalja.

Nakon plivačkog dijela, proslava se nastavila uz druženje i pjesmu na prigodnom domjenku u čijoj su pripremi sudjelovali svi članovi Akademskog plivačkog kluba Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close