Plivanje

APK Zrinjski odnio jedanest odličja iz Banja Luke

Sport / Ostali sportovi | 30. 01. 2017. u 09:42 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlaskom na plivačko natjecanje Aquana Swim 2017., plivači i plivačice Akademskog plivačkog kluba Zrinjski  počeli su novu natjecateljsku sezonu u 2017. godini.

Natjecanje se održalo u Banja Luci 28. siječnja, a APK Zrinjski je uz pratnju trenera Antonija Marića predstavljala ekipa plivača u sastavu: Mario Jurić, Ivo Pandža, Lovro Vlaho, Kristian Alpeza, Nikola Vidačković, Ivan Ivanković, Rahela Pandža, Iva Vidović, Josipa Ivanković, Korina Opančar, Olivera Šunjić, Ema Pandža, Klara Karamatić i Draga Bošković.

U konkurenciji 11 plivačkih klubova plivači APK Zrinjskog su ostvarili ukupnu progresiju plivača 109%, uz osvojenih šest zlata, tri srebra i dvije bronce.

Uz mnogo popravljenih osobnih rekorda posebno valja istaknuti da su Ema Pandža i Ivan Ivanković na ovom natjecanju proglašeni najuspješnijim plivačima u svojoj kategoriji.

Osvajači medalja za APK Zrinjski su:

Ivan IVANKOVIĆ: zlato (50m slobodno, 50m leđno i 200m slobodno) i pehar za najuspješnijega plivača u svojoj kategoriji.

Ema PANDŽA: zlato (100m slobodno i 200m mješovito), srebro (200m slobodno), te pehar za najuspješniju plivačicu u svojoj kategoriji.

Josipa IVANKOVIĆ:
zlato (100m leđno)

Mario JURIĆ:
srebro (200m prsno i 200m mješovito) i bronca (100m prsno).

Ivo PANDŽA:
bronca (200m slobodno)

Plivači i plivačice APK Zrinjskog sada su u fazi priprema za odlazak na Zimsko državno prvenstvo koje će se od 10. do 12. ožujka održati u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close