Posjeta sponozorima

Amel Tuka: Ponosan sam što sam dio BH Telecom obitelji

''Sada kada su se malo smirile emocije došao sam da se zahvalim BH Telecomu koji mi pruža podršku već nekoliko godina i koji je bio uz mene prije odlaska u Dohu'', rekao je Tuka.
Sport / Ostali sportovi | 11. 10. 2019. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka posjetio je BH Telecom gdje se sastao sa v.d. generalnim direktorom Sedinom Kahrimanom i v.d. izvršnim direktorom za razvoj poslovanja Elvedinom Kanafijom.

Nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Dohi i svečanih dočeka koji su upriličeni ovom sjajnom sportašu, Amel Tuka je danas posjetio BH Telecom kako bi se zahvalio za dugogodišnju podršku koju mu pruža ova najuspješnija domaća kompanija.

''Sada kada su se malo smirile emocije došao sam da se zahvalim BH Telecomu koji mi pruža podršku već nekoliko godina i koji je bio uz mene prije odlaska u Dohu. U svakom obraćanju sam isticao koliko BH Telecom pomaže ne samo meni nego i drugim sportašima i klubovima i posebno sam zahvalan zbog toga. Znam da mnogih uspješnih rezultata ne bi bilo bez podrške BH Telecoma i zato sam posebno ponosan što sam dio BH Telecom obitelji“, rekao je Amel Tuka.

Kako je istaknuto tijekom posjete, Uprava i zaposlenici BH Telecoma su ponosni na suradnju sa sportašem kao što je Amel Tuka i sretni što su dugogodišnjom podrškom sudjelovali u stvaranju jedne od najuspješnijih sportskih ličnosti u BiH.

''BH Telecom kontinuirano pruža podršku brojnim bh. reprezentacijama, savezima, klubovima i sportistima i drago nam je što na taj način možemo podržati naše vrhunske sportaše u njihovim nastojanjima da nam donesu medalje sa međunarodnih i svjetskih natjecanja i promoviraju našu zemlju na najljepši način“ rekao je v.d. generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman te najavio nastavak suradnje sa Amelom Tukom i značajniju podršku.

V.d. generalni direktor Sedin Kahriman je ponovno čestitao Amelu na ostvarenom sjajnom rezultatu te mu uručio smart sportski sat i mobilni broj koji simbolizira ostvareno vrijeme koje je našem atletičaru osiguralo drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close