Futsaleri Mostar SG Staklorad

Aladžić i Galić nakon priznanja: Ponosni i zahvalni

Najbolji vratar i najbolji igrač Premijer futsal lige BiH dolaze iz Mostar SG Staklorada.
Sport / Ostali sportovi | 24. 05. 2018. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tradicionalnom izboru najboljih pojedinaca u bh. nogometnim prvenstvima u sezoni za nama, najboljim vratarom Premijer futsal lige BiH proglašen je Stanislav Galić, dok je Marijo Aladžić najbolji igrač - obojica članovi Mostara SG Staklorada - prvaka BiH.

Vladan Vesić bio je u konkurenciji za izbor najboljeg.

''Ponosan sam na svoj uspjeh. Već drugu godinu zaredom dobitnik sam priznanja koje je i ovog puta dodatni motiv da u nastavku karijere budem bolji i pružam više. Želim daljim igrama potvrditi i da ova dva nisu bila slučajna. Hvala suigračima bez kojih sigurno ne bih uspio'', izjavio je Marijo Aladžić.

Foto: Facebook / Marijo Aladžić

Zadovoljan je i najbolji vratar Stanislav Galić.

''Lijep je osjećaj, posebno kad znaš da si biran od strane trenera i kapetana, koji su tvoji rivali na terenu. Hvala svima njima, a posebno hvala suigračima bez kojih ne bih osvojio ovu nagradu. Hvala i stručnom stožeru na čelu s Mirsadom Fazlinovićem i Upravi na čelu s Amelom Bajgorićem, koja nam je omogućila vrhunske uvjete za rad i napredak. Moram spomenuti i kondicijskog trenera Borisa Kajana, koji mi je pomogao da nakon ozljede budem bolji i jači i da se odmah vratim u pravu formu. Hvala svima'', poručio je Galić.

Kopirati
Drag cursor here to close