Plivanje

Akademski plivački klub Zrinjski provodi upise u Plivačku školu

Sport / Ostali sportovi | 10. 04. 2017. u 09:57 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akademski plivački klub Zrinjski provodi upise u Plivačku školu koja počinje 19. travnja godine na bazenu FPMOZ-a u Kampusu, Rodoč bb.

Djeca u plivačkoj školi savladavaju osnovne motoričke strukture kretanja u vodi i tako jednostavnije i brže mogu naučiti pravilno plivati, a u konačnosti i svladati osnovne plivačke tehnike.

Dijete će u plivačkoj školi steći nova znanja kroz igru i učenje te ostvarivanje novih prijateljstava. Plivanje kao fizička aktivnost vrlo povoljno utječe na cjelokupan rast i razvoj djeteta, te utječe na povećanje discipline u radu i snagu volje.

U program Plivačke škole, ovisno o stupnju znanja plivanja djeteta, upisuju se djeca optimalane starost 5 do 7 godina, što uključuje obuku neplivača te tri stupnja plivačke škole.

U ovisnosti o stupnju znanja plivanja, dijete se uključuje u različite programe Plivačke škole. Testiranje će obaviti stručno osposobljeni kadar APK Zrinjskog.

Testiranja se vrše u kupaćem kostimu (djevojčice) ili kupaćim gaćicama (dječaci). Uz to potrebno je ponijeti i ručnik, sušilo za kosu te papuče.

Prijave i potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 063 276 256.

Kopirati
Drag cursor here to close