Mali nogomet

Adnan Ćatić uručio nagrade pobjednicima turnira Blagaj 2016.

Sport / Ostali sportovi | 13. 08. 2016. u 07:29 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa MT Zuhrić pobjednik je ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira Blagaj 2016.

U finalu na školskom igralištu Osnovne škole Blagaj, MT Zuhrić je nakon izjednačene utakmice tek poslije šesteraca savladao tim Caffe Retro.

Nagradu pobjedniku (pehar i novčanu nagradu u iznosu od 7.000 maraka), predstavniku ekipe MT Zuhrić, g. Emiru Zuhriću, uručio je višestruku Svjetski prvak u boksu, Adnan Ćatić.

Ekipi Caffe Retro nagradu (pehar i novčanu nagradu u iznosu od 2.000 maraka) je uručio g. Hasan Šišić ispred Sportskog saveza grada Mostara.

Treće mjesto pripalo je ekipi LH Nekretnine, a nagradu (pehar i novčanu nagradu u iznosu od 1.000 maraka) uručio je poslanik u Skupštini HNŽ, jedan od domaćina u Blagaju, g. Amir Šelo.

Najbolji strijelac turnira bio je Anel Radmilović, dok je epitet najboljeg igrača ponio Franko Jelovčić.

Za najboljeg golmana proglašen je Marin Stojkić, Saša Šehić je proglašen najboljim trenerom, a nagrada za fair play pripala je ekipi Čaršija.

Prije svečanog proglašenja pobjednika dodijeljene su i zahvalnice i to za “Pomoć u organizaciji turnira u malom nogometu Blagaj 2016”.

Zahvalnice su pripale: Sportskog savezu grada Mostara, Nogomentom savezu grada Mostara, Nogomentom Klubu Mostar, te g. Adisu Hadroviću.

Zahvalnice su uručene i za medijske kuće koje su dale svoju podršku kako Turniru tako i cijelom Festivalu oni su: City TV, Bljesak info i portal Nova sloboda.

Kopirati
Drag cursor here to close