Druženje i medalje

Veležovci plivali srcem i osvojili 11 medalja

Plivači Veleža u Banja Luci su osvojili 11 medalja od čega su tri zlatne, pet srebrenih i tri brončane!
Sport / Ostali sportovi | 09. 10. 2017. u 23:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miting pod nazivom "Plivaj srcem 2017" je održan u subotu, 7. listopada 2017. godine, u Banja Luci. Organizator mitinga je bio Akademski plivački klub "22. april" iz Banja Luke, a na istom je sudjelovalo oko 280 natjecatelja iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Plivački klub 'Velež' je predstavljalo deset plivača: Džejla Tanović, Mia Dužević, Dino Dužević, Pavle Komlen, Miralem Marić, Tarik Abadžija, Andrija Milićević, Daris Ćumurija, Hamza Marić i Tarik Marić. Svi plivači su odlično otplivali. Osvojeno je ukupno 11 medalja, od čega su tri zlatne, pet srebrenih i tri brončane!

Tarik Marić (2010.) je osvojio tri medalje. Dvije zlatne medalje je osvojio u disciplinama 25 m slobodno i 25 m prsno, dok je na 25 m delfin bio drugi. Tarik je, po zbiru bodova u disciplinama, bio jedan od najboljih natjecatelja na mitingu u svojoj kategoriji.

Miralem Marić (2006.) je osvojio ukupno četiri medalje, od čega jednu zlatnu i tri srebrene. Najbolji je bio u disciplini 50 m prsno, dok je srebrene medalje osvojio u disciplinama 50 m slobodno, 200 m slobodno i 50 m leđno. Miralem je, kao i Tarik, bio jedan od najboljih natjecatelja u svojoj kategoriji, na osnovu zbira bodova u disciplinama.

Mia Dužević (2008.) je osvojila jednu srebrenu i tri brončane medalje, te bila jedna od najboljih natjecateljki u svojoj kategoriji, na osnovu zbira bodova u disciplinama koje je plivala. Srebrenu medalju je osvojila na 50 m slobodno, a brončane medalje je osvojila u disciplinama 200 m slobodno, 50 m delfin i 50 m leđno.

Kopirati
Drag cursor here to close