Novogodišnji miting

Veležova vitrina bogatija za 12 medalja

Plivački klub 'Velež' je bio predstavljen sa 22 natjecatelja. Osvojeno je ukupno 12 medalja i oborena je većina osobnih rekorda plivačica i plivača.
Sport / Ostali sportovi | 25. 12. 2017. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novogodišnji plivački miting pod nazivom 'Delfin-Aqua Star 2017' se održao u subotu, 23. prosinca 2017. godine, na Gradskom olimpijskom bazenu u Banja Luci. Miting su organizirali dva plivačka kluba, 'Delfin' i 'Aqua Star'. Sudjelovalo je 310 natjecatelja iz 24 kluba iz Mađarske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Plivački klub 'Velež' je bio predstavljen sa 22 natjecatelja. Osvojeno je ukupno 12 medalja i oborena je većina osobnih rekorda plivačica i plivača.

Mia Dužević (2008.) je odlično plivala i osvojila pet medalja. Jednu zlatnu medalju je osvojila u disciplini 50 m leđno, dvije srebrene medalje je osvojila na 50 m delfin i 100 m mješovito, a dvije brončane medalje je osvojila u disciplini 50 m slobodno i u štafetnoj utrci.

Adel Grebović (2005.) je osvojio srebrenu medalju na 100 m leđno i brončanu u štafetnoj utrci.
Sarrah Nuspahić (2004.) je osvojila dvije brončane medalje, jednu u disciplini 100 m leđno, a drugu u štafetnoj utrci.

Tarik Marić (2010). je osvojio brončanu medalju u disciplini 50 m slobodno. Jasmin Bratić (2008.) je osvojio brončanu medalju u disciplini 50 m prsno. Benjamin Muratović (2003.) je osvojio bročnanu medalju u štafetnoj utrci. Štafeta 4x50 m mješovito, koja je u sastavu imala dvije plivačice i dva plivača, je zauzela treće mjesto. Članovi štafete su bili Sarrah Nuspahić, Mia Dužević, Benjamin Muratović i Adel Grebović.

Pored navedenih plivača, boje našeg kluba branili su i Mia Ćorić, Lana Janković, Dino Kljako, Asad Buljević, Džanan Tanović, Dino Dužević, Tarik Kreso, Pavle Komlen, Bakir Bajgorić, Adnan Žmiro, Danis Alikalfić, Miralem Marić, Ali Salčin, Tarik Abadžija, David Zečević i Demir Tanović. Kao što je već navedeno, svi plivači su odlično plivali i oborili su svoje osobne rekorde, priopćeno je iz PK 'Velež'.

Kopirati
Drag cursor here to close