Počela sezona

Velež sezonu otvorio s 18 medalja

Svi plivači su popravili svoja vremena i time nagovijestili još jednu uspješnu sezonu, priopćeno je iz P.K. 'Velež'.
Sport / Ostali sportovi | 30. 09. 2018. u 19:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plivački klub 'Velež' je ovog vikenda sudjelovao na mitingu u Sarajevu na kojem su članovi tog kluba postigli zapažen rezultat. Preko 500 plivača u konkurenciji 25 klubova iz Crne Gore, Mađarske i Bosne i Hercegovine je sudjelovalo na mitingu "Sharks kup 2018".

Na prvom natjecanju u novoj sezoni taj klub je predstavljalo 26 plivača. Osvojeno je ukupno 18 medalja, a u ekipnom poretku zauzeli su sedmo mjesto.

Danis Alikalfić (2006.) je osvojio jednu zlatnu, dvije srebrene i jednu brončanu medalju. Zlatnu medalju je osvojio u štafetnoj utrci, srebrene na 100 metara slobodnim stilom i 100 metara mješovito, a brončanu na 50 metara leđno. U ukupnom zbiru bodova Danis je zauzeo treće mjesto u svojoj kategoriji.

Tarik Marić (2010.) je osvojio jednu zlatnu i jednu brončanu medalju. Najbolji je bio na 25 metara prsno, a treći na 25 metara slobodnim stilom. U zbiru bodova tri discipline Tarik je osvojio pehar zauzevši prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Adnan Žmiro (2006.) je osvojio zlatnu medalju u štafetnoj utrci i srebrenu na 50 metara delfin. Miralem Marić (2006.) je osvojio jednu zlatnu i jednu srebrenu medalju. Zlatnu medalju je osvojio u štafetnoj utrci, a srebrnu na 50 metara prsno.

Timam Ramić (2006.) je osvojio zlatnu medalju u štafetnoj utrci. Adel Grebović (2005.) je osvojio srebrenu medalju u disciplini 50 metara leđno i brončanu u štafetnoj utrci. Mia Dužević (2008.) je osvojila dvije brončane medalje. Treća je bila u disciplinama 50 metara delfin i 100 metara slobodno.

Harun Omanić (2006.) je osvojio brončanu medalju u štafetnoj utrci. Nedim Žujo (2006.) je osvojio brončanu medalju u štafetnoj utrci. Emin Galešić (2005.) je osvojio brončanu medalju u štafetnoj utrci.

Pored navedenih plivača, 'Velež' su predstavljali i Belma Rizvanović, Ena Maksumić, Lana Janković, Džana Žmiro, Danja Alikalfić, Nadia Mišić, Meris Jašari, Omar Dušić, Andrija Milićević, Jasmin Bratić, Tibor Knezović, Anis Ćiber, Danin Tipura, David Zečević, Daris Ćumurija i Adin Maslo. Svi plivači su popravili svoja vremena i time nagovijestili još jednu uspješnu sezonu, priopćeno je iz P.K. 'Velež'.

Kopirati
Drag cursor here to close