Plivački miting

Velež se u Europi okitio s 11 medalja

Muška 4x50 metara slobodno štafeta u sastavu Adel Grebović, Danin Bećirević, Timam Ramić i Adnan Žmiro je zauzela drugo mjesto osvojivši srebrene medalje i pehar.
Sport / Ostali sportovi | 19. 11. 2018. u 14:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Održan je plivački miting 'Malena' kojeg je organizirao Plivački klub 'Marsonia' iz Slavonskog Broda. Sudjelovao je veliki broj plivača iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Plivački klub 'Velež' iz Mostara je osvojio 11 medalja i pehar za drugu najuspješniju ekipu u štafetnoj utrci.

Adel Grebović (2005.) je osvojio jednu zlatnu, tri srebrene i jednu brončanu medalju. Najbolji je bio u disciplini 100 metara leđno. Tri srebrene medalje je osvojio u disciplinama 100 metara delfin i 200 metara mješovito te i u štafetnoj utrci, dok je 100 metara slobodno isplivao kao treći.

Adnan Žmiro (2006.) je osvojio dvije srebrene i jednu brončanu medalju. Drugi je bio u disciplini 50 metara slobodno i u štafetnoj utrci, a treći na 100 metara mješovito, u svojoj kategoriji.

Timam Ramić (2006.) je osvojio dvije srebrene medalje. Drugi je bio u disciplini 50 metara delfin i u štafetnoj utrci. Danin Bećirević (2006.) je osvojio srebrenu medalju u štafetnoj utrci. Muška 4x50 metara slobodno štafeta u sastavu Adel Grebović, Danin Bećirević, Timam Ramić i Adnan Žmiro je zauzela drugo mjesto osvojivši srebrene medalje i pehar.

Pored navedenih plivača boje mostarskog kluba branio je i Nedim Žujo koji je odlično plivao i značajno popravio svoja vremena.

Reprezentacija Grada Mostara proteklog vikenda nastupila je na mitingu 'Kup Kragujevca 2018' koji se održao u organizaciji Plivačkog kluba 'Radnički 1969' iz Kragujevca. Plivači iz tri mostarska kluba, Akademskog plivačkog kluba 'Zrinjski', Kluba vodenih sportova 'Orka' i iz Plivačkog kluba 'Velež' na najbolji način su predstavili svoj grad zabilježivši zavidne rezultate.

Reprezentaciju Grada Mostara iz redova 'Veleža' predstavljali su Sarrah Nuspahić, Mia Ćorić, Lana Janković, Ali Repeša, Pavle Komlen, Emin Galešić, Danis Alikalfić i Miralem Marić. Sarrah Nuspahić (2004.) je osvojila brončanu medalju u disciplini 200 metara mješovito. Danis Alikalfić (2006.) je osvojio brončanu medalju u disciplini 100 metara leđno.

Plivači tog kluba su se, pored uspjeha na bazenu, veoma ugodno proveli te se ovim putem zahvaljuju domaćinu na gostoprimstvu i raduju se ponovnom druženju.

Kopirati
Drag cursor here to close