Generacija 2011.

UŠS Sport Talent obranio naslov pobjednika DFA lige

Prošle godine su dječaci Sport Talenta završili državno finale na drugom mjestu te će ove godine pokušati osvojiti i titulu na razini cijele Bosne i Hercegovine
Sport / Ostali sportovi | 23. 12. 2019. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi nogometaši UŠS Sport Talent u generaciji dječaka rođenih 2011. godine polučili su novi veliki uspjeh u DFA (Dječja Fudbalska Asocijacija).

Dva kola prije kraja u regiji Mostar Sport Talent - Bijeli je osigurao naslov i tako obranio prošlogodišnje prvo mjesto koje je također bilo izboreno na dominantan način.

Uvjerljiva pobjeda protiv čapljinskih Limača bila je dovoljna da se ovjeri nova titula i izbori novi nastup na državnom finalnom turniru u svibnju koji će se održati u Sarajevu.

Prošle godine su dječaci Sport Talenta završili državno finale na drugom mjestu te će ove godine pokušati osvojiti i titulu na razini cijele Bosne i Hercegovine.

Ono što valja istaći je impozantna gol razlika koju su ovi dječaci ostvarili, te to da je i druga momčad (Sport Talent - Plavi) u igri za drugo mjesto što je još jedan dokaz o sjajnom radu nogometne sekcije u ovoj univerzalnoj školi sporta.
Image

Kopirati
Drag cursor here to close