Tuzla

Traži se 100 volontera za jedini noćni polumaraton u BiH

ARK 'Rekreativci' Tuzla traže 100 volontera koji bi bili raspoređeni na nekoliko pozicija (medicinski volonteri, volonteri redari, volonteri za okrepne stanice, područje starta).
Sport / Ostali sportovi | 27. 06. 2019. u 00:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Tuzla se 2017. godine pridružio obitelji gradova Bosne i Hercegovine čijim se ulicama trči polumaraton.

"Pridružite nam se i volontirajte na polumaratonskoj utrci u našem prekrasnom gradu. Ovo je jedini noćni polumaraton u Bosni i Hercegovini i jedini noćni polumaraton koji se trči ulicama grada u regiji. Utrka će naše goste provesti od Trga slobode prema zapadnom dijelu grada, da bi se potom kroz centar grada trčeći najljepšom alejom koja krasi istočnu stranu vratili nazad do Trga slobode.

Budite uz stazu i volontirajte na jednom od najznačajnijih sportskih događaja u Gradu Tuzli koji će biti organiziran 20.7. s početkom u 20:30 sati", navodi se iz Atletsko - rekreativnog kluba 'Rekreativci' Tuzla.

ARK 'Rekreativci' Tuzla traže 100 volontera koji bi bili raspoređeni na nekoliko pozicija (medicinski volonteri, volonteri redari, volonteri za okrepne stanice, područje starta). Svaki od volontera će dobiti prigodan poklon od organizatora polumaratona, i to u vidu volonterske majice, hrane na dan utrke i zahvalnice.

Prijave možete slati na e-mail: [email protected] najkasnije do 10.7. Prijavu možete preuzeti OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close