Tri generacije

Sport Talent sjajno otvorio 'Arena Sport Centar Božićni turnir'

Mostarski Sport Talent opet je došao do izvanrednih rezultata na ovom turniru gdje nastupaju s tri generacije dječaka rođenih 2012., 2011. i 2010. godišta.
Sport / Ostali sportovi | 07. 12. 2020. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u Arena Sport Centru u Mostaru otpočeo "Arena Sport Centar Božićni turnir" koji će se igrati sve do samih Božićnih blagdana.

Mostarski Sport Talent opet je došao do izvanrednih rezultata na ovom turniru gdje nastupaju s tri generacije dječaka rođenih 2012., 2011. i 2010. godišta.

Generacija 2011. godište natječe se sa godinu starijim kolegama a mladi 'sport talenti' su i tu bez problema prošli svoju skupinu osvojivši prvo mjesto pobijedivši čapljinske Limače i HFC Zrinjski dok su remizirali s ekipom Unisport Stolac.

'Desetke' su u grupi imale samo dva protivnika no uz sjajnu igru nije bilo problema proći ju jer su jučer sjajnom igrom savladali Leostars iz Trebinja te gradskog rivala NK Cim.

Najmlađa selekcija dječaka rođenih 2012. godine također je bez problema završila prvoplasirana u skupini te se i od njih u nastavku turnira očekuju i dalje partije na ovoj razini.

NK Sport Talent nastavio je dokazivati fantastičan rad s najmlađim generacijama koje će se preko zimskih dana i hladnog vremena posvetiti radu u Areni, a čim vremenske prigode dozvole slijedi povratak na velike terene gdje su ovi dječaci pokazali fantastične rezultate i igru protiv redom starijih protivnika.

Kopirati
Drag cursor here to close