Kreću izazovi u DFA ligi

Sjajna polusezona za Sport Talent u CO ligi

Polusezona s 9 pobjeda, jednim neriješenim susretom i samo 4 poraza ovom činjenicom još više dobivaju na težini.
Sport / Ostali sportovi | 03. 12. 2019. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicama CO Lige odigranim na pomoćnom terenu HŠK Zrinjski završena je prva polusezona u ovom natjecanju osmišljenom za dječake rođene 2009. godine i mlađe.

UŠS Sport Talent prvi dio sezone zaključila je s dvije pobjede i jednim porazom. Prvi susret protiv HNK Brotnjo Sport Talent riješio je s jednim golom i pobjedom 1:0, dok su mali Mostarci u jednoj od najkvalitetnijih utakmica dana pobijedili ŠN AS iz Međugorja rezultatom 2:1.

Konačno, u trećoj utakmici Sport Talent je protiv HŠK Posušje platio loš ulaz u utakmicu uvjerljivim porazom od 2:5 ali kada se uzme da su mali Posušaci možda i najbolja ekipa u državi u ovom uzrastu, poraz manje boli i dobro će doći kao lekcija za naredne izazove.

Usput, UŠS Sport Talent u ovoj ligi nastupa s više od pola ekipe s dječacima rođenim 2010. godine, a nastupe je zabilježilo i nekoliko dječaka 2011. godišta.

Polusezona s 9 pobjeda, jednim neriješenim susretom i samo 4 poraza ovom činjenicom još više dobivaju na težini. U CO ligi slijedi stanka do proljeća, a pred Sport Talentom sada su izazovi u DFA ligi koja će za generacije 2008., 2009. i 2010. godište početi u prvoj polovici siječnja 2020. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close