Futsal 'Plemići'

Sesar: Atmosfera u klubu je fantastična, donijet ćemo titulu prvaka

HFC Zrinjski na krilima pobjede: Donijet ćemo titulu prvaka u Mostar
Sport / Ostali sportovi | 19. 03. 2019. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sjajno odigrane utakmice protiv FC SG Mostar slegli su se dojmovi. Josip Sesar momak koji iz utakmice u utakmice pokazuje sve bolje rezultate otkrio nam je svoje planove, osvrte na prethodne utakmice, te još mnogo toga…

Povratnik ste u ekipu! Kako se osjećate?

- Mali nogomet je moja prva ljubav, odrastao sam na igralištu iza 5. osnovne škole u Mostaru i uz sve obaveze za profesionalnog nogometaša uvijek bi našao vremena s prijateljima igrati mali nogomet, osjećaj je zaista lijep pogotovo kada imate dobre rezultate.

Sve ste bolji na terenu. Jeste li se navikli na suigrače?

- Imao sam nesreću da sam se krajem prošle sezone u Njemačkoj povrijedio i evo skoro 9-10 mjeseci vučem tu ozljedu aduktora ,ali ide na bolje tako da sada mogu igrati i pomoći suigračima i klubu da ostvarimo zajednički cilj. Što se igrača tiče to su sve moji prijatelji s kojima sam igrao mnogo turnira tako da se bilo nije bilo teško priviknuti.

Posljednja utakmica protiv FC SG Mostar, HFC Zrinjski briljirao! Vaš komentar?

- Kako se bliži doigravanje tako uz našu upravu i navijače i mi igrači napredujemo što se vidi na našoj igri i rezultatu u zadnjih par utakmica. Protiv SG odigrali smo fantastičnu utakmicu i užitak je igrati u onakvoj atmosferi. Očekujem da će ista biti i u doigravanju, te da ćemo donijeti titulu prvaka u HFC Zrinjski.

Što HFC Zrinjski može u finalu Kupa?

Mislim da smo favoriti sto se Kupa tiče, Kaskada je doma veoma neugodan protivnik. Izbacilo su FC SG Mostar u polufinalu, moramo biti veoma oprezni ali mislim da smo puno kvalitetnija ekipa i da ćemo osvojiti Kup.

Možete li nam usporediti mali nogomet u Njemčkoj i BiH?

Sjeckanjem je tek prije 2-3 godine počela ulagati u mali nogomet i svake godine je sve bolje tu su već sada i Brazilci i Ukrajinci, Česi, ja sam otišao zbog privatnih razloga, ali ne sumnjam da će za par godina njemačka liga biti među boljima u Europi.

Žalite li što niste ostali igrati za HŠK Zrinjski?

- Pa svima nama Mostarcima je to san, ja sam kao mlad i neiskusan igrao u HŠK Zrinjskom tako da bilo je i mojih grešaka, ali i neki drugi stvari na koje osobno nisam mogao utjecati u klubu. Stoga sam morao otići u Olimpik Sarajevo,  zbog svih tih razloga i ne žalim puno.

Poruka svim navijačima?

- Zahvalio bi se svim navijačima koji su uz nas čitavu sezonu i pozivam ih da budu u onako velikom broju kao na zadnjim utakmicama, te nam pomognu da osvojimo Kup i prvenstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close