Postoji nada

SG Staklorad ide u Tuzlu s optimizmom

"Malo smo posustali, ali je atmosfera i dalje dobra i mi ovaj meč dočekujemo u dobrom raspoloženju s vjerom u pobjedu i plasman u finale. Motiv je veliki, Kup je natjecanje u kojem također želimo do naslova, tako da se svi nadamo pobjedi".
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2018. u 07:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svega jedan bod na dvije posljednje prvenstvene utakmice nije zadovoljio igrače Mostar SG Staklorada. Poraz od Željezničara došao je i u nezahvalnom trenutku kada je pred ekipom jedna od najvažnijih utakmica sezone, ona u kojoj će Mostarci igrati za plasman u finale Kupa.

Duel protiv Bosne Kompred na programu je u srijedu u Tuzli, a igrači Mostara nadaju se pobjedi.

"Malo smo posustali, ali je atmosfera i dalje dobra i mi ovaj meč dočekujemo u dobrom raspoloženju s vjerom u pobjedu i plasman u finale. Motiv je veliki, Kup je natjecanje u kojem također želimo do naslova, tako da se svi nadamo pobjedi.

Naravno, Bosnu Kompred ne smijemo podcijeniti, i za njih je ovo važna utakmica u kojoj će vjerujem imati i podršku s tribina", rekao je u najavi oporavljeni Josip Bošković.
Prokomentirao je i nedavni poraz od Željezničara.

"Nije bilo sreće. Propustili smo mnogo prilika i na kraju smo kažnjeni. Morao je jednom doći i taj dan. Sve je to za nama, okrećemo se budućnosti i utakmicama koje slijede", rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close