Opa!

Manny Pacquiao potvrdio boksački meč s McGregorom

McGregoru će ovo biti drugi boksački meč u karijeri nakon što je 2017. boksao protiv Floyda Mayweathera, velikog rivala Mannyja Pacquiaa.
Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2020. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manny Pacquiao potvrdio je boksački meč s Conorom McGregorom nakon što je Irac sinoć na Twitteru objavio da će mu Filipinac biti sljedeći protivnik.

Pacquiao, koji je trenutačno jedan od 24 senatora na Filipinima, je preko svojeg ureda objavio da će se borba održati sljedeće godine negdje na Bliskom istoku.

"Gospodin Pacquiao će veliki dio svoje zarade donirati borbi protiv Covida-19 na Filipinima i potvrđuje borbu. Odvjetnici rješavaju zadnje detalje oko ugovora, a oba borca već su počeli s pripremama", rekao je Pacquiaov glasnogovornik.

Jedan od najboljih boksača svih vremena i jedini čovjek koji je titulu svjetskog prvaka osvojio u osam različitih kategorija. Zadnji put se borio u srpnju prošle godine kad je u fantastičnom nastupu pobijedio Keitha Trumana za titulu u velter kategoriji.

Detalji organizacije nisu poznati, ali postoji opcija da će šef UFC-ja Dana White biti organizator budući da je on prije nekoliko dana rekao da će objaviti nešto veliko vezano uz boks.

Conor McGregor, koji je nedavno treći put u četiri godine objavio mirovinu, tjednima radi boksačke treninge što je i objavljivao na Instagramu, a Pacquiao vrlo uspješno kombinira boksačku s političkom karijerom koja traje od 2016. godine.

McGregoru će ovo biti drugi boksački meč u karijeri nakon što je 2017. boksao protiv Floyda Mayweathera, velikog rivala Mannyja Pacquiaa. McGregor u tom meču nije imao nikakve šanse i izgubio je tehničkim nokautom u desetoj rundi. Samo od te borbe zaradio je oko 130 milijuna dolara.

Pacquiao je užasno popularan na Bliskom istoku pa je ta lokacija odabrana s razlogom. Fantastični Filipinac, kojeg zovu PacMan, u karijeri je boksao 62 puta te ima samo sedam poraza u 39 pobjeda nokautom, prenosi Index.hr. Njegova kondicijskog trenera Justina Fortunea prošlog mjeseca pitali su kakve šanse bi McGregor imao u eventualnoj borbi s Mannyjem.

"Nikakve. Pacquiao bi ga uništio unutar tri runde. Prebrz je i premoćan, a McGregor je nitko i ništa", odgovorio je.

Kopirati
Drag cursor here to close