Let's get ready to rumble!

VIDEO | Pac Man spreman za neporaženog Thurmana

Manny se već određeno vrijeme priprema u Kaliforniji, spreman dočekuje meč i poručuje kako je spreman posao završiti do šeste runde.
Sport / Ostali sportovi | 21. 07. 2019. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ima 40 godina i još uvijek ne odustaje. Sedam mjeseci nakon posljednje borbe Manny Pacquiao je ponovo u ringu, po sedamdeset i prvi put u karijeri.

Ovaj put će protivnik biti deset godina mlađi Keith Thurman neporaženi svjetski prvak velter kategorije. Amerikanac je u 29 mečeva upisao isto toliko pobjeda. Imao je problema s teškom ozljedom, dvije godine ga nije bilo u ringu, a onda je ove godine u povratničkom meču sredio Josesita Lopeza. Gledajući imena njegovih protivnika, Manny je daleko najveći, najzvučniji, najteži. 

"Vidjet ćemo hoće li Manny biti moj najteži protivnik. On to mora dokazati u ringu. Ima 40 godina i pitanje je koliko može protiv neporaženog prvaka. On jeste moj najveći izazov. Uvijek sam imao namjeru postati legenda sporta, a to možeš postati na dva načina. Prvi je da pobjeđuješ legende, a drugi je da kreiraš sam svoju ostavštinu. Ja imam priliku kreirati svoju ostavštinu pobjedom nad legendom. I jedva čekam iskoristiti tu priliku", poručuje Thurman.

Manny se već određeno vrijeme priprema u Kaliforniji, spreman dočekuje meč i poručuje kako je spreman posao završiti do šeste runde. 

"Mislim da ću ga završiti prije šeste runde. On je agresivan boksač koji je već rekao kako se želi otvoreno potući sa mnom. No, vidjet ćemo hoće li to zapravo napraviti. O tome će puno toga ovisiti", kaže Manny koji je trenutačno prvak po WBA verziji, dok Thurman u MGM Grand Garden Areni brani naslov WBA ‘super’ prvaka u velteru.
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close