11. po redu

Održana sjednica predsjedništva HVIDRA-e Grada Mostara

Najviše vremena je posvećeno organizaciji Velikog Božićnog turnira u malom nogometu.
Sport / Ostali sportovi | 04. 10. 2019. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 4. listopada održana je 11. sjednica predsjedništva HVIDRA-e Grada Mostara. 

Najviše vremena je posvećeno organizaciji Velikog Božićnog turnira u malom nogometu. Jednoglasno je utvrđeno da utakmice na Božićnom turniru krenu u ponedjeljak, 11. studenog. Ždrijeb će biti obavljen u petak, 8. studenog s početkom u 19:00 sati.

''Upućeni su dopisi na adrese Osnovih škola da se odazovu i prijave voditelje malonogometnih ekipa za isto natjecanje. Za njih će biti osigurane nagrade i to za tri prvoplasirane momčadi (pokali i medalje), isto tako će se nagraditi najbolji strijelac, vratar i igrač na turniru. Svakoj školi će biti dodjeljena po jedna nogometna lopta'', navodi se u priopćenju.

U prostorijama Udruge su predstavljeni i novi pokali za najbolje momčadi i pojedince na predstojećem jubilarnom 25. po redu Božićnom turniru.

Također, govorilo se o izvedenim radovima u športskoj dvorani na Bijelom brijedu, a izvješće je podnio voditelj projekta Mario Cvitković. Istakao je kako je u dvorani postavljeno 12 led reflektora, a u planu je izmjena još osam reflektora. Stavljene su zaštitne mreže iza golova i zapisničkog stola, te su nove mreže sa zavjesom postavljene na okvire golova.

Predsjednik Šunjić je pozvao nazočne iz Predsjedništva da se odazovu i dođu na 26. obljetnicu pogibije hrvatskih branitelja i naših suboraca u subotu, 5. listopada na Vrdima, navodi se u priopćenju HIVDRA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close