Golova, golova

Održan ždrijeb Lige za završnicu Lige Hercegovine

U ždrijebu su se našli predstavnici Mostara, Širokog Brijega, Čapljine, Stoca, Ljubuškog, Čitluka, Posušja, Gruda, Tomislavgrada i Livna.
Sport / Ostali sportovi | 13. 08. 2018. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U hotel Mostar u ponedjeljak je obavljen ždrijeb za završnicu Lige Hercegovine koja će se od 20. do 24. kolovoza održati u Mostaru, na sada već kultnom igralištu iza 10. osnovne škole.

Deset najboljih momčadi iz cijele Hercegovine dat će svoje predstavnike za završnicu Lige Hercegovine, natjecanja čiji će pobjednik ponijeti prestižni Večernjakov pehar. 

U ždrijebu su se našli predstavnici Mostara, Širokog Brijega, Čapljine, Stoca, Ljubuškog, Čitluka, Posušja, Gruda, Tomislavgrada i Livna.

U ponedjeljak 20. kolovoza će se igrati prednatjecanje, u kojemu su svoje mjesto našle momčadi sa najslabijim koeficijentima na prethodnim natjecanjima. U utorak će predstavnici Mostara i Čitluka igrati s pobjednicima od ponedjeljka, dok će se u srijedu igrati druge dvije četvrtfinalne utakmice. U četvrtak 23. kolovoza na rasporedu je polufinalna večer, a finalna večer na rasporedu je u petak 24. kolovoza. 

Igra se po kup sustavu na ispadanje, dok bi natjecateljski dio svake večeri trebao počinjati od 20.30 sati s prvom utakmicom večeri. Postoji mogućnost organizacije i revijalnih utakmica o kojima će organizatori iz SU Liga Hercegovine naknadno izvijestiti javnost.

 

Kopirati
Drag cursor here to close