Judo klub Borsa

Mostarski džudaši 'odnijeli' 27 medalja

Na memorijalu "Drago Krželj" u Splitu, u organizaciji akademskog judo kluba "Student", Judo klub "Borsa" se predstavio sa 14 natjecatelja, te se sa isto toliko odličja vratio u Mostar
Sport / Ostali sportovi | 26. 02. 2018. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda judo klub "Borsa" sa svojim je natjecateljima nastupao na dva međunarodna judo turnira. Uspješnim nastupima judo klub "Borsa" iznjedrio je novih 27 odličja.

Na memorijalu "Drago Krželj" u Splitu, u organizaciji akademskog judo kluba "Student", okupilo se 308 natjecatelja u mlađim dobnim skupinama, a Judo klub "Borsa" se predstavio sa 14 natjecatelja, te se sa isto toliko odličja vratio u Mostar, priopćeno je.

Osvajači medalja splitskog natjecanja su: Petar Frljić (zlato), Lovro Božić (zlato), Diano Jurić (zlato), Sergej Džonlez (srebro), Noa Skoko (srebro), Luka Damjanović (bronca), Dominik Bojčić, Marko Soldo, Elena Bekavac, Anton Zovko, Ante Zovko, Antonio Naletilić, Gabrijel Bilušić, Vito Slokar.

Ovaj mostarski judo klub bio je uspješan i na natjecanju u Trebinju gdje je sudjelovao na memorijalnom judo turnir "Miloš Mrdić" koji je okupio 520 natjecatelja i 51 judo klub. U organizaciji judo kluba "Leotar" turnir je protekao u fer i korektnom ozračju, a članovi judo kluba "Borsa" osvojili su 12 odličja, tvrde organizatori.

Na tom natjecanju, Mostarci su zlatne medalje: Marija Zelenika, Ana Ujdur i Marija Naletilić, dok srebrene medalje: Ana Ujdur (konkurencija starijih), Petra Zovko (srebro i u konkurenciji starijih), Ivan Jozeljić i Domagoj Jozeljić. Brončane medalje: Marija Naletilić (konkurencija starijih), Mario Jozeljić, Jozo Zovko i Antonija Jozeljić.

Kopirati
Drag cursor here to close