Profesionalni boks

Mostarski boksač knockoutom ušao u svijet profi boksa

On je u teškoj kategoriji ostvario pobjedu protiv predstavnika Slovenije Samstaura Batica koga je nokautirao u drugoj rundi.
Sport / Ostali sportovi | 24. 12. 2018. u 20:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Višestruki prvak Bosne i Hercegovine u olimpijskom boksu, državni reprezentativac, sudionik svjetskih i europskih prvenstava te mediteranskih igara Elvir Šendro postao je profesionalni boksač.

On je u svijet profesionalnog boksa ušao nastupivši na bokserskoj priredbi "Champions fight night" održanoj u Bijeljini proteklog vikenda. On je u teškoj kategoriji ostvario pobjedu protiv predstavnika Slovenije Samstaura Batica koga je nokautirao u drugoj rundi.

"Želja mi je bila da jednog dana postanem profesionalni boksač, a postala je stvarnost zahvaljujući bokserskom klubu 'Mostar' gdje sam počeo karijeru. Profesionalni boks je za mene još jedan korak više", kaže Šendro ne skrivajući zadovoljstvo ostvarenim rezultatima.

Dok je Šendro svoj meč imao u Bjeljini, na osmom kolu lige FBiH održanom u Tuzli nastupila su još tri člana bokserskog kluba 'Mostar'. Za svoj klub nastupili su: Hamza Marić, Bakir Tiro i Alanna Muštović, a svi oni su svoje mečeve završili pobjedama.

Kopirati
Drag cursor here to close