Zasluge

Mostar će biti domaćin Europskom prvenstvu u bodybuildingu

Iz bodybuilding kluba izražavaju nadu da će se odazvati i drugi na federalnom i državnom nivou kako bi pomogli organizaciju ovog bitnog događaja.
Sport / Ostali sportovi | 22. 01. 2020. u 07:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mo bodybuilding klub Mostar koji je ujedno i predstavništvo tri svjetske bodybuilding i fitness federacije za BiH, dobilo je organizaciju Europskog prvenstva u bodybuildingu i fitnessu na osnovu rezultata koje je tim osvojio u zadnjem periodu.

Presudni su bili rezultati Elme Škaljić koja je samo u 2019. god. postala svjetska prvakinja te osvojila dvije PRO Card. Prvenstvo će se održati 27.6.2020. u Mostaru.

Pošto je riječ o jednom velikom događaju za državu, pa tako i naš grad prvenstveno je potrebna velika podrška. Državne institucije su se uključile i spremne su pomoći u organizaciji za dobrobit promocije naše zemlje.

Riječ je o: predsjednik Gradskog odbora SDA Salem Marić, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Rašid Hadžović, Sportski savez Grada Mostara na čelu sa predsjednikom Senadom Keveljem, direktor MO sporta Amel Bajgorić. Iz bodybuilding kluba izražavaju nadu da će se odazvati i drugi na federalnom i državnom nivou kako bi pomogli organizaciju ovog bitnog događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close