Zapaženi rezultati domaćina

Mostar bio domaćin olimpijskom boksu

Važno je istaknuti da je osim uloge organizatora natjecanja pod okriljem bokserskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine, bokserskom klubu 'Mostar' pripala i uloga domaćina 15. Internacionalnog bokserskog turnira (EUBC)
Sport / Ostali sportovi | 30. 04. 2019. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikend iza nas bio je u znaku olimpijskog boksa. U organizaciji bokserskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine održano je drugo kolo lige FBiH. Ulogu domaćina natjecanju pripala je bokserskom klubu 'Mostar'.

U Mostar su proteklog vikenda došli mladi boksači iz cijele Federacije BiH kako bi se nadmetali u ovoj plemenitoj disciplini. Osim što je bokserski klub 'Mostar' imao ulogu domaćina ovom sportskom događaju i boksači ovog kluba su imali zapaženu ulogu u ringu. Za Mostarce su na domaćem terenu nastupili: Harun Bajgorić, Kenan Zalihić, Đani Ćorajević, Haris Bjelović i Alanna Muštović.

Foto: Bljesak.info / Detalj s održanog turnira
Foto: Bljesak.info / Detalj s održanog turnira

Harun Bajgorić je poražen u kategoriji juniora do 64 kg, a Kenan Zalihić je na svom terenu, u kategoriji juniora do 75 kg protivnika savladao nokautom.

Đani Čorajević je poražen u kategoriji juniora do 75 kg, ali je prisutnima u dvorani URSC 'Midhat Hujdur – Hujka' prikazao dobar meč. Također, u kategoriji juniori 91+ kg pobjedu svom timu je donio Haris Bjelović. Također, pobjedu u ženskoj konkurenciji za bokserski klub 'Mostar' ostvarila je Alanna Muštović.

Važno je istaknuti da je osim uloge organizatora natjecanja pod okriljem bokserskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine, bokserskom klubu 'Mostar' pripala i uloga domaćina 15. Internacionalnog bokserskog turnira (EUBC) koji će se održati u svibnju ove godine u Mostaru, a ovaj turnir je pod okriljem AIBA-e (International Boxing Association).

Foto: Bljesak.info / Detalj s održanog turnira
Kopirati
Drag cursor here to close