Karate klub Semih

Mostar: Stasali novi kyu znalci

Karate klub 'Semih' je osnovan prije otprilike godinu dana, te je od samog početka pa do danas imao sve uspješnije rezultate počevši od međunarodnog turnira u Zenici pa do karate seminara održanog u Mostaru.
Sport / Ostali sportovi | 24. 09. 2019. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je održano drugo polaganje za učenička kyu zvanja u organizaciji Karate kluba 'Semih' Mostar gdje su mladi karatisti pokazali svoje vještine.

Trener Karate kluba 'Semih' Sanel Kladušak rekao je kako su svi sudionici polaganja, rezultate postigli vrhunskim znanjem i trudom.

Karate klub 'Semih' je osnovan prije otprilike godinu dana, te je od samog početka pa do danas imao sve uspješnije rezultate počevši od međunarodnog turnira u Zenici pa do karate seminara održanog u Mostaru.

"Naš cilj je da povećamo broj djece koja žele biti dio našeg tima i da zajedno sa njima postižemo vrhunske rezultate i majstore viših zvanja. Također svi zainteresirani mogu se javiti putem naše Facebook stranice ili e-mall adrese [email protected]. Ovu priliku koristimo da se zahvalimo portalu Bljesak.info koji prati naš rad", stoji u priopćenju iz uprave ovog karate kluba.

Foto: K.K. Semih / Detalj s polaganja

"Želio bih pohvaliti naše učenike koji na treninzima pokazuju svoje kvalitete i stečeno znanje. Mnogo se trudimo da prenesemo umijeće na što bolji način i da u budućnosti ostvare vrhunske rezultate. Nastojat ćemo što više sudjelovati i organizirati aktivnosti što se tiče natjecanja kao i seminara.

Naravno oni koji se žele pridružiti našoj zajednici, uvijek su dobrodošli i dat ćemo odgovore na bilo koje Vaše pitanje vezano za naš klub. Za kraj, smatram da Karate klub 'Semih' ima dobre predispozicije u svim aspektima ovog sporta", istaknuo je Kladušak za Bljesak.info.

Kyu zvanje

Polaganje za zvanja u karateu (Kyu) održava se jednom do dva puta godišnje. Svaki kandidat mora savladati program ispita za zvanje za koje polaže. Sastav programa za polaganje zavisi od stila i organizacije u kojoj učenik trenira, navodi se na Wikipediji.

Kopirati
Drag cursor here to close