62 članice

Kordić i Marić nastavljaju podržavati rad Sportskog saveza Grada Mostara

Sport / Ostali sportovi | 05. 03. 2021. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i predsjednik mostarskog Gradskog vijeća Salem Marić primili su u petak u Gradskoj vijećnici predsjednika Upravnog odbora Sportskog saveza Grada Mostara (SSGM) Senada Kevelja i predsjednika Nadzornog odbora tog saveza Danku Šulentu.

Gosti su zahvalili na prijemu te kazali kako je Sportski savez osnovna sportska organizacija sporta u Mostaru i prva institucija koja je uspjela istinski ujediniti građane, posebno one koji se bave organizacijom sporta u tom gradu, a u čemu su uvijek imali potporu Grada.

Naglasili su kako Sportski savez, kao institucija od posebnog značaja za Grad Mostar, okuplja 62 članice na razini Grada i 20 pridruženih članica, a za što trebaju značajna financijska sredstva kako bi se bar dijelom potpomogla njihova aktivnost, napose dvaju klubova HŠK Zrinjski i FK Velež, kao dva velika i za Mostar značajna sportska kolektiva.

Kordić i Marić istaknuli su važnost Sportskog saveza te naglasili kako ova Gradska uprava i Gradsko vijeće prepoznaju sport kao nešto što je vrlo bitno i da će nastaviti podržavati njihov rad, a što bi se, dodali su, trebalo konkretno prepoznati i kroz proračun za 2021. godinu, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close