Doboj Open

JK Neretva: Ukupno osvojili 150 medalja od kojih je 69 zlatnih

"Mišljenja smo kako je ovaj prvi dio sezone bio veoma dobar sa ukupno osvojeno 150 medalja, a ono na što smo najviše ponosni je što je ipak najveći broj onih najsjajnijih, zlatnih 69 medalja i 14 pehara", ističe se iz priopćenja.
Sport / Ostali sportovi | 26. 06. 2018. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlađi uzrasti judaša  mostarske Neretve nastupili su na Međunarodnom judo turniru Doboj Open 2018 koji je okupio preko 300 natjecatelja. Domaćin ovog turnira bio je JK “Ozren” iz Doboja.

Na turniru je nastupilo oko 37 judo klubova iz Slovenije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Ukrajine i Bosne i Hercegovine. Iako manji broj natjecatelja, napomenimo da su na turniru nastupila samo četiri starosna uzrasta, a turnir je bio sa vrlo jakom konkurencijom.

Za mostarski klub nastupilo je sedam članova, a osvojeno je šest vrlo vrijednih medalja. Ukupno su osvojene 4 srebrene i 2 brončane medalje.

Srebrene medalje osvojili su:

  • Fabio Senkić -24 kg (U10)
  • Lana Čarapina -32 kg (U14)
  • Rino Vrljić -42 kg (U16)
  • David Brkić -60 kg (U14)

Brončane medalje osvojili su:

  • Stjepan Salmanić -46 kg (U16)
  • Dragan-Paol Senkić -50 kg (U14)

Jedini koji ovaj put nije uspio osvojiti medalju i popeti se na pobjedničko postolje bio je Sergej Jarendić -66 kg (U16) iako je bio jako blizu. On je u borbi za treće mjesto izgubio u zadnjoj sekundi, te tako osvojio peto mjesto.

"Sve čestitke našim natjecateljima na izvrsnim borbama i pokazanom hrabrošću. Sada nam predstoji još koji trening i dogovor oko početka drugog dijela sezone. Mišljenja smo kako je ovaj prvi dio sezone bio veoma dobar sa ukupno osvojeno 150 medalja, a ono na što smo najviše ponosni je što je ipak najveći broj onih najsjajnijih, zlatnih 69 medalja i 14 pehara", ističe se iz priopćenja.

Kopirati
Drag cursor here to close