'Prošetali se turnirom'

Iza UŠS Sport Talent fantastičan nastup na ''Dribbling Cupu Međugorje''

UŠS Sport Talent po tko zna koji put potvrdila je fantastičan rad u svojim pogonima predstavivši se i na ovom sjajno organiziranom turniru u fantastičnom svjetlu s generacijama 2010. i 2011. godišta
Sport / Ostali sportovi | 31. 03. 2019. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na terenima sportskog centra u Zvirovićima kod Međugorja, sportskog centra Mališić u Čitluku i stadionu Babovac u Ljubuškom završeno je prvo izdanje "Dribbling Cup Međugorje" na kome su dječaci nogometne sekcije UŠS Sport Talent postigli sjajne rezultate.

Mali nogometaši iz generacije 2010. godišta nadmoćno su se prošetali turnirom na kome su postizali prosječno više od 6 golova po susretu. U finalnom susretu bez većih uzbuđenja su savladali ekipu NK Brela s 3:1 dok je u ovoj konkurenciji treće mjesto osvojila Neretva iz Metkovića savladavši trebinjski Leostars.

Dječaci rođeni 2011. godine na nesretan su način ostali bez naslova budući da su u finalnom susretu nakon penala poraženi od Leostarsa. Mladi Mostarci dva puta su vodili, a Trebinjci ih sustizali i na kraju su slavili u lutriji penala.

U generaciji 2009. slavio je splitski Hajduk pobijedivši Posušje s 3:0 u finalu dok su treći bili čapljinski Limači. Generaciju 2007.pokorili su dječaci Župe Dubrovačke koji su slavili protiv NK Ljubuški, a treći su bili nogometaši ŠN As Međugorja.

Hajduk iz Splita odnio je naslov i u 2005. godištu pobijedivši Spartu iz Podgorice s 2:0, a treća je bila NK Abeceda iz Zadra koja je pobijedila HŠK Zrinjski u susretu za treće mjesto.

UŠS Sport Talent po tko zna koji put potvrdila je fantastičan rad u svojim pogonima predstavivši se i na ovom sjajno organiziranom turniru u fantastičnom svjetlu s generacijama 2010. i 2011. godišta koje su u premijernom nastupu oduševile sve gledatelje.

Kopirati
Drag cursor here to close