Futsal

I Dobovec bolji od bh. prvaka, protiv Ekonomca za prolaz

U susretu drugog kola Dobovec je bio više nego uvjerljiv protiv prvaka BiH, Mostar SG-a, što potvrđuje krajnjih 7:2.
Sport / Ostali sportovi | 11. 10. 2019. u 08:03 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon utakmica odigranih u četvrtak, 10. listopada, poznata su dva putnika u Elitni krug Lige prvaka iz skupine 1. To su očekivano Sporting iz Lisabona te domaćin turnira, Dobovec.

U susretu drugog kola Dobovec je bio više nego uvjerljiv protiv prvaka BiH, Mostar SG Staklorada, što potvrđuje krajnjih 7:2.

Za razliku od prve utakmice slovenačkog prvaka, ovaj put je u glavnoj ulozi bio Vedran Matošević koji je postigao tri gola, dva je dodao Mordej dok su se po jednom u strijelce upisali Čujec i Fetić. Jedini strijelci za Mostar SG bili su Vesić i Ivanković.

Gledajući samo utakmicu pitanje pobjednika bilo je odlučeno još u prvom dijelu kada je domaća momčad stvorila prednost od tri gola, dva u razmaku od tridesetak sekundi. Ista stvar se ponovila polovinom drugog dijela kada su igrači Doboveca u minutu i 44 sekunde uspjeli dva puta zatresti mrežu Mostaraca.

S obzirom na to da je Sporting uništio Ekonomac 12:1, međusobni duel u posljednjem kolu prvaka BiH i Srbije će odgovor na pitanje tko ide kao treći iz ove skupine u Elitni krug. Prvak Srbije ima gol razliku -15, Mostar SG -10, pa u slučaju neriješenog ishoda prvak BiH ide dalje.

Kopirati
Drag cursor here to close