Armanov zagrljaj

Hajduk osvojio turnir u Mostaru

Za najboljeg golmana proglašen je Bilal Zuko (Željezničar), najbolji strijelac Josip Bartulović (Hajduk), najbolji igrač Roko Jenjić (Hajduk), a pehar za fair play dobila je ekipa Hajduka.
Sport / Ostali sportovi | 14. 05. 2018. u 00:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom vikenda u Mostaru se održao memorijalni futsal turnir pod nazivom 'Armanov zagrljaj' u znak sjećanja na poginule u avionskoj nesreći u Rodoču kod Mostara prije godinu dana. Turnir je osvojila ekipa HNK 'Hajduk'. 

Memorijalni turnir u Mostaru okupio je ekipe MAS (Mostarska asocijacija sporta), FK 'Velež' (Mostar), NK 'Široki Brijeg' (Široki Brijeg), FK 'Željezničar' (Sarajevo), HNK 'Hajduk' (Split) i reprezentaciju Podgorice (Podgorica).

Turnir je otvoren u subotu prigodnim riječima savjetnice gradonačelnika Mostara Radmile Komadina.

Tijekom subote u utakmici 'MAS' - 'Široki Brijeg' pobijedila je domaća ekipa rezultatom 3:2. 'Hajduk' je nadigrao 'Velež' rezultatom 8:1, dok je ekipa 'Širokog Brijega' izgubila od 'Podgorice' 1:6.

'Željezničar' je pobijedio 'Velež' rezultatom 8:1, 'Podgorica' je pobijedila ekipu 'MAS-a' 4:1, dok je utakmica 'Željezničar' - 'Hajduk' završila rezultatom 1:1, a na penale je bila bolja ekipa 'Hajduka' (2:3).

Nakon odigranih utakmica u nedjelju, poznat je i poredak ekipa. Na posljednjem mjestu završila je ekipa 'Veleža', peto mjesto zauzela je ekipa 'Širokog Brijega', četvrta je 'Podgorica', dok je na trećoj poziciji završio tim 'MAS'. U finalnoj utakmici igrači 'Hajduka' su pokazali više, te su svladali ekipu 'Željezničara' 10:0 i tako osvojili turnir.

Za najboljeg golmana proglašen je Bilal Zuko (Željezničar), najbolji strijelac Josip Bartulović (Hajduk), najbolji igrač Roko Jenjić (Hajduk), a pehar za fair play dobila je ekipa Hajduka.

Trener 'Hajduka' Robert Jurica je na kraju turnira za Bljesak.info rekao kako mu je drago da su pozvani na prvi međunarodni memorijalni turnir 'Armanov zagrljaj', da su zadovoljni s onim što su vidjeli, te se nadaju kako će i ubuduće stići poziv na koji će se odazvati.

Inače prvog dana turnira, Armanov klub MAS poklonio je roditeljima Luke i Lane Lovrić prigodan poklon, dok je predstavnik splitskog Hajduka uručio dres s Armanovim imenom Sanjinu Hadžiomeroviću.

U nesreći u Rodoču kod Mostara poginuli su Arman Hadžiomerović, brat i sestra Luka i Lana Lovrić, Muhamed Sipović i Ivan Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close