Razbijeni Gruzijci

HMRK Zrinjski potvrdio prolaz u osminu finala Challenge kupa

Nakon što su u petak u prvoj utakmici s trideset razlike razbili Gruzijce (47:17), Zrinjski je večeras odigrao utakmice bez prevelike želje i motiva.
Sport / Ostali sportovi | 18. 11. 2017. u 20:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedom u drugoj utakmici 3. kola EHF Challenge kupa nad gruzijskom momčadi BSB Batumi 42:32 (17:17), rukometaši Zrinjskog potvrdili su prolazak u osminu finala tog natjecanja.

Nakon što su u petak u prvoj utakmici s trideset razlike razbili Gruzijce (47:17), Zrinjski je večeras odigrao utakmice bez prevelike želje i motiva.

To se posebice vidjelo u prvom poluvremenu u kojem je Batumi Zrinjskom zabio 17 golova, koliko i u čitavoj prvoj utakmici.

U nastavku susreta „Plemići“ su zaigrali nešto angažiranije što se vrlo brzo odrazilo i na rezultat. Već sredinom drugog poluvremena Zrinjski je pobjegao na plus deset (33:23) i tu je prednost rutinski održavao do kraja susreta i konačnih 42:32.

Filip Vistirop s 8 i Mladen Bošković sa 7 golova bili su najučinkovitiji kod domaćina, dok je u redovima Batumija Shalva Sturua bio prvi strijelac sa 7 pogodaka.

Rukometaši Konjuha iz Živinica eliminirani su iz natjecanja u Challenge kupa.

"Stolari" su pretrpjeli poraze od Ramhat Hashrona u oba susreta trećeg kola, koji su odigrani u Izraelu. U prvom susretu u petak izraelska ekipa je pobijedila rezultatom 30:25 (15:13), a u uzvratnom susretu odigranom večeras bio je još uvjerljiviji pobijedivši sa 33:23 (16:15).

Kopirati
Drag cursor here to close