UCI C3 MTB maraton XCM Herzegovina

Svi koji dođu, bilo natjecateljski bilo rekreativno na Na Blidinje BIKE Festival imat će što vidjeti I naučiti

U natjecateljskom dijelu se očekuje oko 150 profesionalnih bikera koji dolaze ne samo iz Europe već iz cijeloga svijeta.
Sport / Ostali sportovi | 18. 06. 2019. u 17:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Blidinju će od 12.7.2019. do 14.7.2019.god biti održan "Blidinje BIKE Festival".

O ovom zanimljivom biciklističkom festivalu u studiju Mostarske panorama razgovarali smo s Tonijem Zorićem, predsjednikom udruge ‘’Herzegovina bike’’ koja je I nositelj organizacije ovoga zbivanja.

‘’U ova tri dana svi koji dođu, bilo natjecateljski bilo rekreativno imat će što vidjeti I naučiti’’ – ističe Zorić.

Inače u natjecateljskom dijelu se očekuje oko 150 profesionalnih bikera koji dolaze ne samo iz Europe već iz cijeloga svijeta.

U nastavku pogledajte program ovoga festival:

Petak, 12.7.2019. u restoranu "Hajdučke vrleti" održati ćemo VIP prezentaciju ponude Blidinja kao parka prirode, a koju će voditi djelatnici udruge "Visit Blidinje", te prezentaciju projekta XCM Herzegovina koju će održati organizatori ovog događaja.

Nakon prezentacije, upoznavanje i druženje svih prisutnih do kasnih sati.

Subota (13.7.2019.) je u znaku rekreacije, a planiran je cijeli niz događaja na taj dan, od aerobika, sajma opreme i bicikla, vožnje ski liftom, vožnje sa e-biciklima, pa sve do onog glavnog događaja, rekreativne biciklijade "Stazom 'ajduka" koja će vas provesti nekim od najljepših dijelova parka prirode Blidinje.

Start biciklijade je kod Ski staze Risovac, odakle prolazimo pokraj Dive Grabovčeve i vozimo krug oko uvijek prelijepe Vran planine. Vožnja je u dužini 48km sa 880mnv, a završava se ponovo kod Ski staze Risovac gdje ćemo nastaviti naše druženje uz topli obrok koji je osiguran svim sudionicima ovog događaja.

Start rekreacijskog događaja "Stazom 'ajduka" planiran je za 9 sati.

Svi koji ne posjeduju bicikl a žele voziti biciklijadu, bicikl možete iznajmiti kod Ski staze - MTB Blidinje.

Svi koje žele sudjelovati na biciklijadi dužni su se prijaviti na linku kako bi osigurali svoj start paket.

Sve informacije na broj mobitela: 063 400 260.

Kotizacija za biciklijadu je 10KM, a sudionicima događaja će biti osigurane majice (cca.100 komada), ručak, voda za piće, stručni vodiči, startni brojevi, te sav ostali popratni sadržaj koji je planiran za subotu.

Nedelja, 14.7.2019. je u znaku UCI C3 MTB maratona XCM Herzegovina, a događaj je dostupan svim biciklistima. Na događaju će naravno osim onih profesionalnih vozača moći nastupiti i svi rekreativci koji su želji avanture, adrenalina i dobre zabave. Start utrke je planiran za 10 sati, a nakon same utrke slijedi proglašenje pobjednika i druženje uz topli obrok i čašicu razgovora.

Naravno, tu je i sav ostali popratni sadržaj koji će biti dostupan kako biciklistima, tako i svim posjetiteljima ovog festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close