Bravo!

12 medalja iz Trebinja za najmlađe natjecatelje Hercegovca

Mali Hercegovci i Hercegovke osvojili su 3 zlatne, 5 srebrenih i 4 brončane medalje.
Sport / Ostali sportovi | 01. 03. 2021. u 17:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi judo kluba Hercegovac Mostar osvojili su 12 medalja na judo memorijalnom turniru ''Miloš Mrdić'' koji je održan u Trebinju. 

Turnir je okupio 500 judaša iz BiH i Crne Gore sudjelovalo je na ovom turniru, a mali Hercegovci i Hercegovke osvojili su 3 zlatne, 5 srebrenih i 4 brončane medalje. 

Zlatne medalje osvojili su Katja Tomić, Jan Gubeljić i Iva Živko, srebreni su Andrej Epler, Fabian Galić, Petra Zovko, Petra Glavina i Eva Pindžo, a broncom su se okitili Sara Buntić, Dominik Senkić, Ilan Okić i Katarina Palac.

''Možemo biti zadovoljni rezultatima upravo iz razloga jer je ovo naša nova generacija. Skoro svima je ovo prvo ili među prvim natjecanjima te nam je bitno da ova djeca osjete čar natjecanja i sva uzbuđenja koja ono donosi. Nadamo se kako će i ovi dječaci i djevojčice krenuti stopama svojih starijih kolega i profilirati se u jednu od najboljih ekipa ne samo u BiH nego i šire'', poručili su iz kluba.

Osim osvajača na korak do medalje došli su Noa Šušac, Luka Pušić i Matej Džidić.

Hercegovac su još predstavljali: Albert Galić, Vice Kožul, Filip Rafaeli, Matej Martinović, Nikola Primorac, Patrik Kolobara, Stjepan Raič, Ivano Zovko, Marko Gačić i Filip Tutavac.

Idući vikend Hercegovac je na pauzi a nakon toga slijedi prvenstvo države u Lukavcu za seniore i poletarce.

Kopirati
Drag cursor here to close