JK Hercegovac

12 medalja i nagrada za najboljeg borca turnira za Hercegovac iz Dubrovnika i Laktaša

Zlatne medalje su osvojili Ivan Letica, Stefan Juka, Ivan Raguž, Nika Zovko i Ljiljana Džeba, jedino srebro osvojila je Marta Napoli, a bronce su osvojili Marko Čerkuč i Ena Vidović.
Sport / Ostali sportovi | 13. 02. 2019. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda judaši Hercegovca sudjelovali su na dva međunarodna turnira u Dubrovniku i Laktašima. S ova dva natjecanja Hercegovac se u Mostar vratio s novih 12 medalja i to 7 zlata, jednim srebrom i 4 bronce.

Turnir u Dubrovniku okupio je 300 natjecatelja iz 30ak klubova iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine a sudjelovalo je 8 mladih boraca Hercegovca rođenih 2008. godine  i svi su se okitili medaljom. 24 puta su Hercegovci izlazili na strunjaču a čak 21. su sa strunjače izlazili kao pobjednici.

Zlatne medalje su osvojili Ivan Letica, Stefan Juka, Ivan Raguž, Nika Zovko i Ljiljana Džeba, jedino srebro osvojila je Marta Napoli, a bronce su osvojili Marko Čerkuč i Ena Vidović.

Na turniru u Laktašima sudjelovali su David i Domagoj Pušić. Obojica natjecatelja su se natjecali u dvije kategorije. Na strunjaču su ukupno izlazili 15 puta a čak 13 puta kao pobjednici. Zlatnu medalju u kadetima i brončanu medalju u juniorima osvojio je Domagoj Pušić a broncu u juniorima i zlato u seniorima osvojio je David Pušić. Zlatna medalja u seniorskoj konkurenciji Davidu je donijela i nagradu najboljeg seniora turnira.

"Nova sezona krenula je odlično. Do sada smo sudjelovali na 3 međunarodna turnira a činjenica da su se sa sva tri turnira svi naši natjecatelji vraćali s medaljama nas posebno veseli. Trenutno se nalazimo na 81% pobjeda s ova tri turnira. Jako nam je važno da se naši natjecatelji nalaze trenutno u dobroj formi jer nam u slijedećem periodu predstoje najvažnija natjecanja u godini a to su državna prvenstva. Želimo ovu dobru formu održati što je dulje moguće a želja za stalnim napretkom pred nas stavlja sve teže zadatke. Nadamo se kako ćemo ove godine moći dati više od prošlogodišnjih 11 državnih prvaka. Neće biti lako no dat ćemo sve od sebe", priopćeno je iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close