Rođeni visoko lete

Zvonić: Tribine govore kakva je atmosfera u klubu

Sport / Nogomet | 05. 04. 2017. u 08:21 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osamnest vezanih kola u zoni ispadanja Velež je konačno 'isplivao', a po riječima ponajboljeg igrača Denis Zvonića, gore namjerava i ostati.

“Mislim da poslije svega najbolje tribine govore kakva je atmosfera u klubu i oko njega. Imamo uvijek veliku navijačku podršku, vrlo malo klubova i u Premijer ligi ima toliko publike kao mi. Zahvaljujem se navijačima što nas podržavaju, to sigurno dosta pozitivno utječe na naše samopouzdanje, a i motivacija je veća,”, izjavio je za Dnevni list Zvonić, strijelac u minimalnoj pobjedi nad Rudarom.

Ni u sljedećem kolu Mostarci ne namjeravaju stati, a u Banovićima ih opet čeka novi sraz s direktnim rivalom u borbi za ostanak.

“Za nas je svaka utakmica kvalifikacijska, pokušavamo opravdati i potkrijepiti rezultatima svu podršku od publike i uprave koja nam je osigurala odlične uvjete. U Banovićima se nadamo da nećemo izgubiti, a mislim da kroz sljedećih pet kola možemo i ukupno završiti većinski dio posla kad je u pitanju naš ostanak”, zaključio je Zvonić.

Velež poslije Budućnosti igra tri domaća meča (Orašje, Sloga, Goražde), a zatim gostuje već otpisanom Novom Travniku.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close