Izgubio spor

Zvone Boban mora vratiti Milanu 1,2 milijuna eura

Milan se žalio na prvostupanjsku odluku, a sud u Milanu smanjio je kaznu po toj žalbi na oko 4.2 milijuna eura pa Boban sada mora vratiti 1.2 milijuna eura razlike koja mu je već isplaćena.
Sport / Nogomet | 14. 10. 2021. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban izgubio je sudski spor protiv Milana.

Naime, Boban je tužio Milan za odštetu nakon što je u ožujku prošle godine dobio otkaz na mjestu direktora.

Sud je odlučivao o tome što Bobanu pripada nakon otkaza i donio je odluku da mu velikan sa San Siramora  isplatiti 5.375.000 eura. Od toga je 4.125.000 eura spadalo pod materijalnu, a 1.250.000 pod nematerijalnu štetu, plus troškovi suđenja i uračunate kamate.

Milan se žalio na takvu odluku, a sud u Milanu smanjio je kaznu po toj žalbi na oko 4.2 milijuna eura pa Boban sada mora vratiti 1.2 milijuna eura razlike koja mu je već isplaćena, piše Calcio e Finanza, a prenose i ostali talijanski mediji.

Podsjetimo, Boban se neko vrijeme nije slagao s upravom u kojoj je glavnu riječ vodio Ivan Gazidis, a kap je prelila čašu kad je Zvone dao intervju za Gazzettu dello Sport.

U njemu je otvoreno odgovorio na višemjesečne glasine kako će njega, Maldinija i trenera Stefana Piolija na ljeto naslijediti čovjek zvani 'tri u jedan'– Ralf Rangnick.

Na koncu Ragnick nije došao u Milan, jer se posao izjalovio, trener Pioli je zadržao svoje mjesto, kao i legendarni Maldini, te je jedina žrtva tog komešanja bio Zvone Boban.

Kopirati
Drag cursor here to close