Incident

Zvijezda Manchester Uniteda uhićena u Grčkoj zbog udaranja policajca

Incident se dogodio na grčkom otoku Mykonosu, popularnoj turističkoj destinaciji. Do sukoba je došlo nakon što je policija pokušavala zaustaviti fizički obračun između dvije skupine turista.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2020. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Harry Maguire (Manchester United)

Grčka televizijska postaja ERT objavila je vijest da je uhićen Harry Maguire, zvijezda Manchester Uniteda, nakon što je fizički nasrnuo na policajca.

"Nogometaši su verbalno zlostavljali policijsku osobu, a potom su ga i udarili. Sva trojica privedenih odupirala su se uhićenju u policijskoj postaji", rekao je policijski službenik.

Incident se dogodio na grčkom otoku Mykonosu, popularnoj turističkoj destinaciji. Do incidenta je došlo nakon što je policija pokušavala zaustaviti fizički obračun između dvije skupine turista.

Foto: Twitter / Nogometaše je malo ponijela slava...

Zasad nije poznato više detalja o ovom incidentu u kojem je jednu od glavnih uloga imao najskuplje plaćeni branič svijeta.

Manchester United u priopćenju za javnost kazao je da je svjestan incidenta u kojem se našao njihov stoper i da su s njim u kontaktu te da Maguire 'u potpunosti surađuje s grčkim vlastima'.

Kapetan 'Crvenih vragova', koji su u nedjelju izgubili 2:1 od Seville u polufinalu Europske lige, otišao je 'napuniti baterije' uoči priprema za novu sezonu.

Kopirati
Drag cursor here to close