Lucas Hernandez

Zvijezda Bayerna hitno se mora prijaviti u madridski zatvor!

Hernadezovo saslušanje povezano je s događajima iz veljače 2017. godine, kada je uhićen pod sumnjom da je napao svoju djevojku, Ameliju de la Osu Lorente.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2021. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Lucas Hernandez 

Branič Bayerna i francuske reprezentacije Lucas Hernandez mora osobno doći na saslušanje na madridskom sudu 19. listopada, na kojem će mu "sud ponuditi da se dobrovoljno javi u zatvor po svom izboru u roku od 10 dana".

Hernadezovo saslušanje povezano je s događajima iz veljače 2017. godine, kada je uhićen pod sumnjom da je napao svoju djevojku, Ameliju de la Osu Lorente. Oboje su dobili kaznu od 31 sat komulanog rada, novčanu sankciju i šestomjesečnu zabranu prilaska, prenosi HRT.

No Hernandez i De la Osa putovali su prije isteka zabrane prilaska zajedno na Bahame i uhićeni su na madridskom aerodromu Barajas 13. lipnja 2017. godine, po povratku iz Miamija.

Hernandez je optužen za kršenje zabrane prilaska i proveo je noć u zatvoru. Sadašnji problemi sa zakonom nisu izravno povezani s tim slučajem, nego s Hernandezovim nepoštivanjem sučeve odluke.

Gotovo sigurno će nakon saslušanja 19. listopada biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne, koja bi mogla potrajati i samo nekoliko dana, ali i nekoliko mjeseci, ovisno o uspjehu njegove žalbe, koja bi teoretski mogla biti prihvaćena i odmah na saslušanju 19. listopada, no španjolski mediji navode kako je to malo vjerojatno.

Bayern se zasad nije oglasio o ovom slučaju.

Kopirati
Drag cursor here to close