Finale juniorskog Kupa

Zvijezda 09 ima najbolju ekipu, Zrinjski najboljeg igrača

U finalu Kupa Bosne i Hercegovine za juniore u srijedu će igrati U19 ekipe Zvijezde 09 i HŠK Zrinjski.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2021. u 15:09 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finalna utakmica igrat će se na neutralnom terenu, odnosno u Trening centru NS-a BiH u Zenici, a počet će u srijedu u 16 sati.

“Čast nam je da smo se plasirali u finale Kupa BiH, veliki je to uspjeh za našu juniorsku momčad i naš klub. U finalu očekujemo tešku utakmicu i šanse za osvajanje trofeja Omladinskog Kupa BiH su podjednake. Mi se nadamo da ćemo uz naš trud i zalaganje stići do konačnog cilja, a to je pobjeda. Unatoč važnosti utakmice za obje momčadi, očekujem fer i sportsko nadmetanje i neka bolja momčad pobijedi”, rekao je Dalibor Cvitanović, trener juniora Zrinjskog, dok je trener Zvijezde 09 Zlatko Krmpotić za službenu stranicu Nogometnog saveza BiH dodao:

“Utakmicu finala Omladinskog Kupa BiH protiv ekipe Zrinjskog željno iščekujemo. Pošteno smo se borili i iza nas su dva teška gostovanja u ovom natjecanja protiv Borca i Olimpika. Zrinjski ima odličnu ekipu i imaju jednog od najboljih mladih igrača u BiH, Ivana Bašića na kojeg moramo obratiti pažnju. Pored njega, svakako da smo analizirali kompletnu ekipu jer smo u prvenstvu izgubili od Zrinjskog u utakmici u kojoj ipak nismo bili u kompletnom sastavu. Ovo je prilika da uzmemo prvi trofej ove sezone i svakako da ćemo se maksimalno pripremiti kako bismo ostvarili taj cilj.“

Utakmicu iz Zenice moći će se gledati u živom prijenosu na YouTube kanalu NS-a BiH. Inače, u Premijer ligi BiH za juniore Zvijezda 09 uvjerljivo vodi ispred Slobode. Zrinjski je u ligi peti.

Kopirati
Drag cursor here to close