Liga prvaka

Zvezda promašila penal za europsko proljeće, Atletico zadnji putnik među 16 najboljih

Zvezdi je u Grčkoj bio dovoljan remi za treće mjesto i plasman u nokaut fazu Europske lige, bila je blizu, imala je jedanaesterac u 43. minuti, ali je Tomane pogodio gredu.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2019. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Atletico Madrida zadnji su sudionici osmine finala Lige prvaka nakon što su u 6. kolu skupine D na svom stadionu pobijedili moskovsku Lokomotivu s 2-0, dok je Luka Modrić bio strijelac u pobjedi Reala u Bruggesu.

Španjolci su već u 2. minuti promašili kazneni udarac, no u 17. minuti iz novog penala Joao Felix je doveo Atletico u vodstvo. U 54. minuti Felipe podiže prednost na 2-0 i momčad Diega Simeonea već je mogla slaviti ulazak među 16 najboljih klubova Europe. Vedran Ćorluka je igrao za Ruse do 69. minute.

U drugoj utakmici ove skupine Juventus je slavio u Leverkusenu s 2-0 golovima Ronalda i Higuaina, javlja Hina.

U skupini A PSG je na Parku prinčeva slavio protiv Galatasaraya s 5-0, dok je Real ubilježio pobjedu kod Club Bruggesa s 3-1. Luka Modrić je postigao treći gol za Real u sudačkoj nadoknadi, a Belgijanci su, unatoč porazu, ostali na trećem mjestu i otišli u Europsku ligu.

U skupini B Bayern je u Muenchenu pobijedio Tottenham s 3-1. U Muenchenu je Ivan Perišić igrao do 88. minute za Bayern, koji je grupnu fazu završio sa svih šest pobjeda.

U Pireju je Olympiacos golom Arabija iz penala u 88. minuti slavio protiv Zvezde s 1-0 i osigurao treće mjesto i Europsku ligu. Srpskom prvaku u Grčkoj bio je dovoljan remi za treće mjesto i plasman u nokaut fazu Europske lige, bio je blizu, imao je jedanaesterac u 43. minuti, ali je Tomane pogodio gredu.

Kopirati
Drag cursor here to close