Velika akcija

Zrinjski, Široki, Željo uključili se u akciju za pomoć bolesnom dječaku Karlu Magašu

Impresivan broj nogometnih klubova uključio se u akciju za bolesnog dječaka Karla Magaša, među njima i nekoliko bosanskohercegovačkih klubova.
Sport / Nogomet | 09. 02. 2021. u 13:07 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ime NK HV Posedarje Lovre Klanac i Ivan Šimurina pokrenuli su humanitarnu akciju za bolesnog dječaka Karla Magaša iz Vinjerca, kome su potrebna finacijska sredstva za nabavku skupog lijeka za podizanje imuniteta, a što ne pokriva HZZO. 

U akciji "Svi za Karla“, Lovre i Ivan su već skupili dosta dresova, a mole se i drugi klubovi da se pridruže i doniraju svoje dresove. Akcija je počela 8. veljače na Facebook i Instagram stranici HV Posedarje. 

U akciju su se uključili brojni nogometni klubovi diljem Hrvatske i BiH, te Zadarski Nogometni Savez, koji je ustupio svoje dresove zadarskih reprezentativaca Luke Modrića, Danijela Subašića, Šime Vrsaljka, Ivana Santinija, Dominika Livakovića, Dade Prše. 

Evo popisa klubova koji su dosad donirali dresove, a koji idu na licitaciju: Hrvatski vitez Posedarje, NK Hajduk Pridraga, HNK Zadar, NK Sabunjar Privlaka, ONK Metković, NK Neretva Metković, NK Neretvanac Opuzen, NK Jadran Luka Ploče, NK Primorac Biograd nm, BŠK Zmaj, NK Uskok Klis, OSK Otok, NK Zagora Unešić, NK Kamen Podbablje, HNK Hajduk Split, GNK Dinamo Zagreb, HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, FK Željezničar.

Kopirati
Drag cursor here to close