Golijada pod BIjelim brijegom

Zrinjski siguran protiv Krupe, Plemići ostali u igri za Europu

Zrinjski je sačuvao svoj stopostotni učinak u utakmicama protiv Krupe i pobjedom 3:1 ostao je s velikim izgledima da se plasira u Europu.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2021. u 18:21 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako je Krupa postala premijerligaš nikada nije izbjegla poraz u Mostaru u prvenstvenim utakmicama, a takva tradicija nastavila se i ove nedjelje. Zrinjski je slavio s 3:1 i sebi povećao izglede za Europu, a istovremeno vratio Krupu u zonu ispadanja.

Plemići su već nakon 25 minuta imali visokih 2:0, premda je već u 4. minuti Nemanja Bilbija promašio jedanaesterac, odnosno pogodio je gredu. 

Ipak, u 12. minuti Zrinjski dolazi u vodstvo uz pomoć gostiju. Slobodan Jakovljević je ubacio, a Jovan Pavlović je glavom ispred Blbije intervenirao, ali je imao nesreću da je lopta završila u njegovom golu.

U 25. minuti Zrinjski je dobio novi jedanaesterac. Mario Tičinović je pao u duelu s Čivićem, a sudac Musić pokazao je na bijelu točku. Ovaj put Bilbija je bio sigurniji i hladnokrvno je pogodio za 2:0.

Bljesak.info / Vasilije Kolak bio je nemoćan

I kada se činilo da će Zrinjski rutinski privesti utakmicu kraju, Krupa je pred kraj poluvremena smanjila. Nakon kornera Palić je šutirao, a lopta se odbila od Jakovljevića i prevarila vratara Varvodića.

Ipak, u 53. minuti Zrinjski ponovno odlazi na dva gola razlike. Dragan Juranović poslao je povratnu loptu, Bilbija ju je propustio, a mladi Ivan Bašić s vrha šesnaesterca pogodio za 3:1.

Bljesak.info / Ivan Bašić

Do kraja utakmice domaćin je rutinski očuvao rezultat i ostvario pobjedu koja ga je ponovno vratila na pozicije koje vode u europska natjecanja.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close