Pobjeda Plemića na Koševu

Zrinjski s igračem manje nanio prvi prvenstveni poraz Sarajevu

Golom Dragana Juranovića još iz četvrte minute Zrinjski je svladao Sarajevo na Koševu, nanijevši premijerligaškom lideru prvi poraz ove sezone.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2021. u 20:36 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepobjedivost Sarajeva na domaćim terenima, koja je trajala još od studenog 2019. godine, prekinuta je večeras. Zrinjski je nanio poraz aktualnom prvaku i premijerligaškom lideru (1:0) učinviši borbu za naslov prvaka zanimljivijom.

Trenutak odluke dogodio se još u četvrtoj minuti susreta. Ognjen Todorović nabacio je oštru loptu s desne strane, a iz neposredne blizine u gol ju je pospremio Dragan Juranović. Takav rezultat ostao je do kraja, pa su Plemići došli na diobu drugog mjesta i sada imaju osam bodova zaostatka za Sarajevom.

Momčad Sergeja Jakirovića posve je nadigrala domaćina u prvom dijelu, postigla je jedan gol, a mogla je još koji. Drugi dio pripao je Sarajevu, pogotovo nakon što je isključen Marin Magdić u 67. minuti.

S igračem više momčad Vinka Marinovića sve je bacila u napad, ali nije mogla do gola. Pred sam kraj tražili su i jedanaesterac, no sudac Bilbija ocijenio je da Milanović nije bio srušen, nego da je sam pao.

Na kraju je duboko u sudačkoj nadoknadi i Sarajevo dobilo crveni karton, jer je drugi žuti dobio Dušan Hodžić.

Video: Neugodne scene na samome kraju

Jakirović je tako počeo eru u Zrinjskom s dvije pobjede, a za nekoliko dana opet na istom mjestu će igrati sa Sarajevom u okviru četvrtfinala Kupa.

   

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close