17. kolo Premijer lige BiH

Zrinjski pobjedom protiv fenjeraša Viteza zasjeo na vrh ljestvice

''Plemići'' su u posljednjoj domaćoj utakmici u ovoj godini slavili protiv Viteza 3:0
Sport / Nogomet | 02. 12. 2017. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog s uvjerljivih 3:0 slavili su protiv fenjeraša Viteza u susret 17. kola Premijer lige BiH igranom na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Ovom pobjedom aktualni prvaci izbili su na čelno mjesto ljestvice s 37 bodova, dva više od drugoplasiranog Širokog i trećeplasiranog Željezničara koji svoj susret igraju u nedjelju na Pecari kada će se znati koji će od ova tri kluba osvojiti titulu jesenskog prvaka.

U prvom dijelu susreta zabilježeno je nekoliko izglednijih prilika, no napadači obiju momčadi nisu bili precizni te se na odmor otišli s 0:0.

U nastavku susreta ''Plemići'' su dominirali te su mrežu Vitežana načeli u 55. minuti kada je Haris Handžić s vrha šesnaesterca preciznim udarcem matirao vratara Badrova.

U 75. minuti Hrvoje Barišić je udvostručio vodstvo kada je pogodio na ubačaj Bilbije. Točku na ''i'' u sudačkoj nadoknadi postavio je Ognjen Todorović za konačnih 3:0

17. kolo Premijer lige BiH:

Subota:
Sarajevo - Borac 3:0
Krupa - GOŠK 1:1
Zrinjski - Vitez 3:0

Nedjelja:
Radnik - Mladost  (13.00 sati)
Široki Brijeg - Željezničar (16.00 sati)

Ponedjeljak:  Sloboda - Čelik (13.00 sati)

Rezultati by SofaScore

Navijači odali počast haškoj šestorci

Navijači su na samom početku utakmice odali počast preminulog generalu Slobodanu Praljku i ostalim haškim osuđenicima Herceg-Bosne.

Na glavnoj tribini stadiona Pod Bijelim brijegom bakljama su ispisali riječ ''HEROJI'', a svi gledatelji su prvih šest minuta susreta proveli stojeći u tišini.

Ultrasi su na tribini ''Stajanje'' istaknuli brojne parole te transparent s likom generala Praljka uz poruku ''Generale, počivaj u miru!''

Više o tome pogledajte OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close