Treće po redu

Zrinjski nakon Bilbije dobio još jedno veliko pojačanje

U prošlosti je Filipović važio za jednog od najboljih nogometaša Premijer lige BiH i nema sumnje da će Zrinjski njegovim povratkom dobiti mnogo.
Sport / Nogomet | 03. 01. 2020. u 20:23 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miloš Filipović u nastavku sezone će definitivno nositi dres HŠK Zrinjski. Srbijanski internacionalac je svoju reputaciju izgradio upravo u Zrinjskom s kojim je osvojio tri titule prvaka BiH, a poslije odlaska iz Mostara posljednjih pola godine je proveo u Grčkoj.

Ipak, epizoda u AE Larisi nije bila pretjerano uspješna za Filipovića koji je prije nekoliko dana raskinuo ugovor, a između nekoliko ponuda, izabrao je upravo Zrinjski s kojim je već potpisao ugovor.

Tu informaciju u tijeku sutrašnjeg dana bi službeno trebao da potvrdi i Zrinjski, koji je, podsjetimo, prije Filipovića u svoje redove vratio i Nemanju Bilbiju koji je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine.

U prošlosti je Filipović važio za jednog od najboljih nogometaša Premijer lige BiH i nema sumnje da će Zrinjski njegovim povratkom dobiti mnogo. Ovaj krilni nogometaš je u dresu s lentom odigrao ukupno 108 utakmica i pritom je postigao 33 pogotka uz 25 asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close