Derbi

Zrinjski na Želju bez Todorovića i Stojkića

Koliko god od preostalih devet kola Todorović propusti bit će to veliki hendikep za branitelja naslova
Sport / Nogomet | 13. 03. 2018. u 14:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ognjen Todorović trebao je jučer biti podvrgnut pregledu magnetnom rezonancom, ali rezultati tog pregleda bit će poznati tek danas. 
 
Tada će biti jasno koliko dugo će izbivati ovaj krilni igrač izvan terena, ali sigurno je da se Todorović neće vratiti tako skoro. Koliko god od preostalih devet kola Todorović propusti bit će to veliki hendikep za branitelja naslova, pišu Sportske novosti.
 
Bez obzira što Blaž Slišković na njegovoj poziciji ima velik broj opcija, od Šime Gržana koji ga je odmijenio u subotu, preko Tonija Jovića, pa do Miloša Filipovića, koji igra u vrhunskoj formi, Todorović je ipak jedan od važnijih igrača Zrinjskog. 
 
Uostalom, to pokazuje i statistika. Samo je Filipović ubilježio više premijerligaških nastupa (23) od Todorovića, a novopečeni reprezentativac postigao je tri premijerligaška gola i ubilježio pet asistencija. Možda to što je Todorović, dok su njegovi suigrači odrađivali ključni dio priprema u Istri, bio na ‘ekskurziji’ s B reprezentacijom u Americi pomoglo da dođe do ozljede, no što je bilo, bilo je, a Todorovića neće biti u subotu u derbiju protiv Željezničara. 
 
Neće biti ni Pere Stojkića koji je za dvadesetak minuta protiv Radnika dobio žuti karton što mu je bio treći u nizu, pa će biti izvan konkurencije za subotnji derbi.
 
Tako će posve sigurno u sastavu biti Srđan Stanić koji je debitirao u subotu protiv Radnika. Stanić će biti u vrlo specifičnoj situaciji da će u istoj sezoni nastupiti u derbijima Zrinjskog i Željezničara nastupajući za obje momčadi, prenose Sportske novosti.
Kopirati
Drag cursor here to close