Sve je spremno

Zrinjski na Pecari dočekuje Malmö, Sarajevo kod BATE Borisova

Uzvratni susret 3. pretkola Europske lige večeras će igrati i Zrinjski, koji će u Širokom Brijegu dočekati švedski Malmö.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2019. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva večeras gostuju bjeloruskom klubu BATE iz Borisova, u uzvratnom susretu trećeg pretkola Europske lige.

Prvi susret, odigran prošlog tjedna na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu, okončan je pobjedom bjeloruskog prvaka rezultatom 2:1.

Pobjeda i prolazak "bordo" tima u playoff Europske lige predstavljalo bi veliko iznenađenje, s obzirom da je ekipa Husrefa Musemića desetkovana ozlijedama.

Musemić je ipak uoči tog meča iznio optimizam, a naglasio je da rezultat prvog susreta nije realan odnos snaga.

''Pokušat ćemo sve da rezultat dovedemo u neizvjesnost i pokušamo proći dalje. BATE je u prvom susretu iskoristio svoje šanse, a mi to nismo uspjeli. Nadamo se da ćemo imati više sreće u uzvratu'', rekao je Musemić.

Uzvratni susret 3. pretkola Europske lige večeras će igrati i Zrinjski, koji će u Širokom Brijegu dočekati švedski Malmö.

Viceprvak BiH se nalazi u težoj situaciji od Sarajeva, jer je u prvom susretu u gostima poražen s 3:0, a domaći susret ne može igrati na svom terenu jer stadion Pod Bijelim brijegom ne ispunjava ujete, te će predstavnika Švedske dočekati na stadionu "Pecara" u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close