10 pobjeda zaredom

Zrinjski gostuje kod ekipe koja im najbolje leži: "Sloboda će ovaj put biti puna elana!"

Zahvaljujući četiri pobjede u nizu, od kojih su tri protiv izravnih konkurenata u borbi za Europu, Zrinjski je došao na “samo” devet bodova zaostatka od Sarajeva.
Sport / Nogomet | 24. 11. 2020. u 12:55 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kažemo “samo” jer je bilo i skoro dvostruko veći zaostatak. Plemići to do kraja godine mogu još “srezati”, no imaju nešto nepovoljniji raspored. U preostala četiri kola u ovoj godini triput će gostovati, a na svom terenu dočekat će Željezničar. 

Ipak, prva u nizu je u subotu kada Zrinjski gostuje na Tušnju kod Slobode.

“Rekao sam to još i u najavi utakmice s Borcem, a ponovit ću još jednom, važna je samo ona sljedeća utakmica. Naš fokus je samo Sloboda i pokušat ćemo u Tuzli ostvariti dobar rezultat. Oni su u zadnjoj domaćoj utakmici dobili Borac, za vikend su odigrali neriješeno sa Željezničarom u Sarajevu, postigavši gol u zadnjoj minuti. Zbog toga će nas dočekati puni entuzijazma, elana da nastave niz i protiv nas. Ali ako budemo pravi, možemo se i mi nadati nastavku našeg niza”, kazao je trener Zrinjskog Mladen Žižović nakon 2:1 pobjede nad Borcem.

Žižović je jučer dao svojim igračima slobodan dan, a prvi trening imat će danas. 

Nada se da će se na tom treningu priključiti neki od igrača koji nisu konkurirali za utakmicu u subotu, poput Govedarice ili Jakovljevića, a jedino je sigurno da će Miloš Filipović još barem neko vrijeme biti izvan stroja. 

Inače, protiv Slobode Plemići imaju čak 10 uzastopnih pobjeda! Zadnji put Sloboda je izbjegla poraz u proljeće 2017. kada je na Tušnju bilo 0:0.

Kopirati
Drag cursor here to close